Test/Mozgás/Tapasztalás

fb_cover_4_1.JPG

2018 decemberétől indulnak a Test/Mozgás/Tapasztalás órák, csütörtök reggelente  7.30-8.30 között a Noha Stúdióban

Az alábbiakban bővebb információkat olvashatsz ezekről az alkalmakról.

1. Kinek ajánlom a Test/Mozgás/Tapasztalás órákat?

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék megérezni, hogy milyen az, amikor valóban "jól érezzük magunkat a bőrünkben" és különösen azoknak, akik ülő munka mellett szeretnék elkezdeni és beilleszteni mindennapjaikba a rendszeres testmozgást. Az óra anyagát saját tréningem és tapasztalataim alapján állítottam össze, ami évek óta segítségemre van abban, hogy az  irodai munka mellett is mozgásban maradjak és aktívan táncoljak. Nem lesznek koreográfiák, leutánozandó  bonyolult gyakorlatok; ebben a 60 percben lesz időd arra,  hogy saját magadra koncentrálj, egy-egy feladat, vagy fókuszpont segítségével.

Az óra pontosan kezdődik - 7.30kor  - ha teheted, érkezz tíz perccel korábban. Ennek köszönhetően pontosan is végzünk, 8.30-kor.

FONTOS! Az órán figyelj magad és mások testi épségére és a tested jelzéseire! Sérülés, tartósan fennálló panasz esetén tájékozódj, hogy milyen irányú mozdulatok  engedélyezettek, vagy kerülendők számodra! 

2. Milyen ruhában jöjjek?

Bármi, amiben kényelmesen tudsz mozogni állásban és a földön is (bár én a magam részéről nagyon kevelem a rettentő mintás leggingeket ;) ). Legyen nálad pulcsi, hogy ne fázz, ha az óra elején pár percig beszélgetünk, esetleg rajzolunk, és zokni. Cipő nem szükséges, mezitláb leszünk. 

3. Mennyibe kerül ?

Az  első órán történő részvétel ingyenes, a további decemberi órákon történő részvétel 1.000 Ft. ( Az órák ára 2019-től 1.500 Ft./alkalom )

Magamról: 

Sifter Vera vagyok, 15 éve táncolok és 5 éve ismerkedem különféle testtudati tehnikákkal, saját magamon tapasztalva, hogy az ülőmunka és a tudatos testmozgás nem zárja ki egymást - sőt! Célom, hogy megosszam azokat a tapasztalataimat, melyek a mindennapi aktivitásban segítenek. 

Jelenlegi tanáraim: Grégory Chevalier (Kontakt improvizáció óra, Body Mind Centering szemlélettel)  Hrotkó Heléna (Test-Tudat-Tánc)

Az esemény Fb oldala itt található:

A decemberi órák regisztrációs linkjét itt találod:

További információ: mndigmozgasban@gmail.com

 

Hirdetés

Leírás

Sifter Vera vagyok, tizenöt éve dolgozom irodában és eközben aktívan mozgok, táncolok. Hiszem, hogy az ülőmunka és a tudatos testmozgás nem zárja ki egymást - sőt! Célom, hogy megosszam azokat a tapasztalataimat, melyek az aktivitásban segítenek- irodában és mozgásban egyaránt. mndigmozgasban@gmail.com Jelenlegi tanáraim: Grégory Chevalier - Kontakt improvizáció óra, Body Mind Centering szemlélettel Hrotkó Heléna Test-Tudat-Tánc

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása